Д-р Генчев разкри лъжите на Бойко: Коронавирусът не е опасен, хората по болниците са с грип!





Д-р Борислав Генчев е на мнение, че истерията около коронавируса е напълно безпочвена!

Към групата на Атанас Мангъров можем да причислим и д-р Борислав Генчев. Интересното в случая обаче е, че той е общиски съветник от ГЕРБ в Горна Оряховица.

Последното обаче не му пречи да критикува поведението на държавата в коронакризата. Той е тотално несъгласен с насаждането на тезата, че COVID-19 е смъртноносен.

“Коронавирусът не е опасна инфекция. 85% от заразилите се хора не развиват никаква клинична картина. Около 10-12% имат някакви симптоми, които отшумяват за 3-4 дни. Едва 3-5% ще се разболеят, но това са хора с нарушен имунитет или страдащи от други заболявания, и то тежки” – твърди д-р Генчев.

За него е недопустимо да има пандемия, при положение че при много по-тежки болести не е била обявявана такава.

“Очевидно участваме в световен социален експеримет, целящ да се види как човечеството реагира на заплаха, в случая имитирана заплаха. Само така си го обяснявам, защото иначе не виждам защо нямаше такава истерия при еболата например, която е много по-опасна болест от коронавируса.” – казва още общинският съветник.

《Д-р Борислав Генчев се обаяви против мерките на Бойко Борисов》

Според него няма нужда да спира нищо да работи, защото коронавирусът ще мине през почти всички така или иначе. Важното е да се реагира правилно и да няма страх.

“В момента върлува втората грипна вълна в България. Болниците са пълни с болни от грип, има и смъртни случаи.” – твърди лекарят, чиято специалност е хирургията.

“По медицинските правила хоспитализация на Ковид заразените изобщо не е нужна. Така само се рискува да заразят лекарите и медицнските сестри. На 1 установен с коронавирус ще има още 100 сигурно, за които не се знае. Това нещо не може да се спре” – категоричен е д-р Генчев.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Той е противник и на предпазните маски, които всички масово носят. Според него няма смисъл от тях, а трябват специализирани маски, които задържат по 3-4 микрона. Ако някой ти се изкиха в лицето обаче, и тази маска няма да помогне, защото заразата минава и през очите, твърди хирургът.

Следете изданието ни и бъдете осведомени за всяка новина от България и света.

Поместваме постоянно, за да сте информирани за всичко и на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани.







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

834326
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992