СВО ПРИКЛЮЧИ. ЗАПОЧВА ЛИ ИСТИНСКАТА ВОЙНА?





Изглежда, че се случва тотална промяна. Специалната операция приключва и Русия влиза в пълноценна война. Това не е предположение, Путин не допуска такова. И това дори не е червена линия, а ултиматум. Ако продължавате, ние ще го тълкуваме по този начин.

Това беше казано публично, пред целия свят, така че не е блъф. От другата страна чуха всичко отлично и отидоха да си помислят. Във Вашингтон ще има среща на англичани и американци. Вероятно е, че те няма да се откажат от решението си и определено ще ескалират, защото не е „комилфо” да се излагаме.

Следователно, те ще намерят изпълнител, който не само ще изпълни задачата, но и ще получи полагаемия се отговор. Претендентите са няколко, все гранични страни – поляци, румънци, българи, евентуално финландци, или дори французи. Няма смисъл да се гадае. Ще видим. Все ще намерят някой.

 

Какво означава това?

Има почти 100% вероятност за сблъсък с войски на НАТО под формата на отделни инциденти в Балтика, на границата между Беларус и Полша, на полуостров Кола и на границата с Финландия. Може да има смесена версия. За това ще получат удари по военните бази на НАТО в Източна Европа.

Това е за изолираните инциденти. Въпросът за Русия е само в две неща – ще удари ли след това Русия сателитите на САЩ, Великобритания и Франция в космоса и какъв ще бъде отговорът на мозъците на НАТО, а именно лондонското дуо с Вашингтон ?

И така, стигна се до директен сблъсък. Твърде късно е вече да се тревожим. Който има по-здрави нерви и повече сила ще спечели

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

FOLLOW US ON

860155
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992