Идеи как да бъдете фешън дива в офиса





Всички си признаваме, че понякога се обличаме скучно и по правилата по една или друг причина. Ако обаче не намирате решение на този проблем в гардероба или в инстаграм профила си, бихме искали да ви предложим малко помощ. Днес ви даваме няколко трика право от нашата редакция, за да се вдъхновите да преобразите офис облеклото си с настъпващата пролет.

Бягство от класическото черно

Всички знаем, че костюмът е задължителен не само в офис гардероба. Всяко момиче би трябвало да има поне един сет от две matchy-matchy части не само за да изглежда професионално в офиса, но и за да привлича погледи и на улицата. Ние смятаме, че няма нищо лошо в това да заложим на класическия черен или сив костюм за работния ден, но сякаш този избор е леко… скучен. За да избегнете сливането с всички останали на работното място, заложете на цвета. Една комбинация от сако и панталон в цвят, различен от гореспоменатите класически такива, гарантира внимание към облеклото и първо място за най-добре облечено момиче в офиса. Освен че получавате точки за стил, ще приповдигнете и настроението си, а нищо не е по-хубаво от това да се чувстваме добре в кожата и дрехите си. Вдъхновете се от примерите долу.

Дайте си свобода

Несъмнено полата тип молив дава усещане за професионализъм и подчертава фигурата по деликатен и женствен начин. Но, да погледнем живота от практична гледна точка, същата пола никак не се справя със задачата да си стои на мястото, когато сядаме или се движим. Интересна и по-функционална алтернатива на полите молив са миди разкроените поли. Освен парижки шик те добавят към тоалета свобода на движението, ами – практични са! Ако закъснявате за работа и ви се налага да потичате към таксито, поне ще сте сигурни, че няма да се сдобиете с нежелана цепка на полата. Освен практичността, миди полата в „А“ силует е чуден street style елемент! Комбинирана с ботуши и блейзър или oversized пуловер обещава моментален ефект „уау“.

Подчертайте талията

Винаги сме смятали, че това е добра идея, а и сме подкрепени от поколения модни дизайнери, потвърждаващи нашето мнение. Акцент на талията веднага осигурява по-балансиран и женствен силует – това е най-лесният начин да се постигне фигура тип пясъчен часовник. За да сме предани на модата, избираме да ви покажем как да носите сако или блейзър с колан. Освен че подчертаната талия създава визуално по-структуриран силует, този тренд е ключов за 2019 година. Най-хубавото на тази тенденция е, че всеки може да започне да я носи още сега – вярваме, че всяка дама има сако и колан в гардероба си. Ето и един бърз трик: ако коланът ви няма достатъчно дупчици, за да е подходящ и за талията, просто пробвайте да го вържете на интересен възел.

Нов прочит на бялата риза

Ако все пак сте ценители на класическото офис облекло и не искате да се сбогувате със стила си, то поне можете да го разнообразите по креативен и закачлив начин. В случай, че разполагате с много бели ризи и тениски, а не искате да се разделяте с тях, комбинирайте ги със сатенена рокля. Нищо не пречи да добавите и панталон за оптимален street style ефект. Това е лесен трик да съчетаете офис облеклото с визия, подходяща и за коктейл парти веднага след работно време. Препоръчваме да заложите на неутрален цвят – черно или бежово, за да останете в рамките на приемливия офис стил. За завършек на подобен аутфит можем да изберем и маратонки, и високи обувки – още една плюс на тази комбинация.

Palazzo панталони и италиански шик

Знаем, че има много любители на по-строгия офис стил, които не биха рискували за нищо на света на това да изглеждат професионално. Затова ви показваме и последния и фаворит, който е компромис между полата и панталона – разкроените скъсени панталони (или palazzo pants). Ако има нещо, на което са ни научили италианките, то е да бъдем стилни на работа, но и да ни е удобно. Заменете обикновения си прав панталон с нещо по-приключенско като скъсен широк крачол. Удобството е гарантирано, а визията е по-разчупена и нетрадиционна. Дори Коко Шанел ги е носила в далечните 1920, така че не се притеснявайте да експериментирате с подобен тренд.







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

835289
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992