АСТРОПРОГНОЗА от 28 юни до 4 юли 2021 г.: ОВЕН, неочаквани възможности! РАК, очаквайте срещи и предложения! ВОДОЛЕЙ, сериозни разговори!





Овен
През седмицата ще бъдете изненадани от различни новини или събития, свързани с пари, изпращане или получаване на важен за вас документ. Може да имате неочаквани възможности за увеличен доход, по-голяма печалба (ако произвеждате или продавате нещо). Благоприятно време за активни действия в различни посоки. Неочаквана нужда да похарчите пари може да наложи да вземете важно решение или да предприемете бързи действия. През тези седем дни ще се радвате на новини или документи от друга област. Това може да е свързано с предстоящото ви пътуване този месец, посещение на приятели и семейство или нова работа.
Загубите или неприятностите тази седмица ще се съсредоточат върху това да ви дадат житейските уроци, от които се нуждаете, да ви покажат грешките си или да премахнете ненужните неща и хора от живота си.
Телец
През седмицата от 28 юни до 4 юли ще имате възможност да прекарате приятно и продуктивно. Може да отсъствате от работа по различни причини, но е малко вероятно те да бъдат свързани с неприятни ситуации или проблеми. Ще следите събитие от живота на колега или роднина. Вашето семейство може да изпита по-сериозно безпокойство или стрес поради финансови разходи, парични документи. Може да възникнат неочаквани разходи или други парични проблеми, които също могат да доведат до неприятен спор.
Близнаци
През седмицата от 28 юни до 4 юли ще имате много семейни задължения и задачи, за които ще е необходима помощта на вашите близки или приятели. Ще ви бъде трудно да намерите време да се отпуснете и това може да създаде емоционални или физически затруднения, но определено ще носите отговорност за изпълнението на задачите и отговорностите си. Мнозина ще разчитат на вас за много неща и ще бъде трудно да им откажете това.
Може да получите покана за пътуване тази седмица или неочаквано да тръгнете на път. Вашите контакти с хора от различни населени места и държави ще получат интересно развитие.
Рак
Седмицата от 28 юни до 4 юли ще бъде доста забързана и стресираща за вас. Ще се редуват различни новини и събития, както добри, така и лоши, които понякога се развиват бързо, като ви пречат да ги изживеете емоционално. Те може да не са пряко свързани с личния ви живот, но могат да повлияят на вашите планове, начин на живот. Очаквайте разговори, срещи или предложения през седмицата с хора, които имат сходни цели или начини на работа.
Тази седмица няма да бъде една от най-успешните за работа или бизнес, така че бъдете възможно най-концентрирани и изпълнителни.
Лъв
През седмицата ще имате повече разходи или задължения с пари, документи, битови сметки, данъци и други. Не са изключени разходи или грижи, свързани със собственото здраве или здравето на близките. Много от вас ще преживеят раздяла с роднини, съседи или приятели, които отиват на почивка, пътуват до друг град или по някаква друга причина. Някои от вас могат да преживеят подобна раздяла емоционално, особено ако причините за нея са свързани с настъпването на неочаквани житейски обстоятелства.
През седмицата може да бъдете изненадани от гости (или посещение) във вашия дом. Като цяло тази седмица ще ви донесе повече приятни емоции, но, разбира се, всичко ще зависи от вашите предварителни очаквания. Ще има хора и събития, които ще ви заредят с положителни емоции, а с други ще получите специални преживявания. Любовният ви живот също ще бъде интересен и позитивен.
Дева
През седмицата от 28 юни до 4 юли, различни конфликти с хора от ежедневието ви ще ви накарат да се чудите за причините за това напрежение. Много от вас ще вземат решение или ще направят първите стъпки към промяна в живота си. Това може да звучи сравнително малко, но може да бъде сигурен катализатор за големи промени в бъдеще. В професионален план седмицата ще се запомни с различни впечатления. Ще изпитате моменти на стрес или напрежение, свързани с кратко време за изпълнение на дадена задача. Шансовете са, че в края на седмицата ще се радвате на добре свършен проект или ангажимент.
През седмицата ще имате благоприятни шансове за развитие или постигане на важни резултати във вашата кариера, образование или бизнес, ако имате амбиции и желание за развитие. Във финансово отношение седмицата ще премине според вашите очаквания.
Везни
През седмицата от 28 юни до 4 юли ще бъдете изненадани от новини, свързани с вашите приятели. Новите запознанства ще бъдат интересни и в повечето случаи ще възникнат случайно. Можете да търсите контакти с хора, които смятате за важни за развитието на вашите идеи или планове. Ще изпитате моменти на песимизъм, тъга, съжаление за минали грешки или пропуски. Такива условия ще бъдат краткотрайни и ще отминат бързо. Може да възникне интересна ситуация с колега, бизнес партньор или клиент. Може да има възможност за нова дейност или нова работа.
Скорпион
През седмицата от 28 юни до 4 юли ви очакват трудни събития или неочаквани новини, свързани с вашите приятели или познати. С някои от тях можете да изпитате раздяла по различни житейски причини. През тази лятна седмица обаче можете да се срещнете или да се съберете с хора, които отдавна не сте виждали. Можете също така да отидете на пътуване, но такива планове трябва да бъдат добре обмислени, за да се избегнат нежелани проблеми или ситуации. Внимавайте да не бързате да приемате оферти за пътуване, тъй като е много трудно да планирате нещата в живота си на този етап.
Тази седмица обикновено изисква повече внимание от вас, тъй като сте на границата на два етапа от живота си, свързани с края и началото на нещо ново в работата или личния ви живот. Ще получите важна информация, новини, документ или договор или ще участвате в такива неща по някакъв начин. Всичко, което ще ви бъде дадено да изживеете, ще бъде специално и не трябва да живеете на скорост, а бавно и внимателно да се оглеждате и да изживявате всичко.
Стрелец
През седмицата от 28 юни до 4 юли ви очакват различни романтични или семейни събирания. Скоро ще срещнете нови хора, които ще ви помогнат да развиете новите си идеи и планове.
Конфликтът ще се отрази негативно на вашето здраве. Те вероятно ще събудят старата ви болест, ще създадат проблеми с кръвното ви налягане, безсъние, мигрена и др.
Когато планирате пътуване, уверете се, че сте финансово добре застраховани и че всички важни документи са при вас. Ако чакате пари от друг град, може да се изненадате. През седмицата ще срещнете някой, който ще ви заинтересува със своите знания или умения. Ще обсъдите различни идеи или ще се погрижите за дома или друго имущество, което вашето семейство притежава.
Козирог
През седмицата от 28 юни до 4 юли ще бъдете готови да обсъдите различни планове, свързани с предстоящото ви пътуване. Вероятно това ще бъде по семейни причини, свързани със срещи с роднини и други хора. Очакват ви интересни събития, свързани с хора от чужбина. В работата си ще имате интересни контакти или срещи с клиенти или нови партньори. Също така ще говорите с приятелите си за различни възможности за допълнителна работа, бизнес и др. Това ще бъде благоприятна седмица за тези от вас, които търсят нови източници на доходи.
Водолей
През седмицата от 28 юни до 4 юли ще имате сериозни разговори с партньора си за бъдещето на някои от връзките ви с други роднини или приятели. Ако сте неженени, тогава ще имате хубаво време да създадете обещаващи отношения. Тази седмица ще бъде успешна за вас, тъй като ще се появят нови възможности и шансове, чието изпълнение ще зависи само от вас. Не бъдете летаргични, песимистични или мързеливи.
Тази седмица ще трябва да купите подарък или да изпратите пакет по някаква причина.
Риби
През седмицата от 28 юни до 4 юли ще имате много професионално успешна седмица. Това важи особено за тези от вас, които произвеждат, продават, занимават се с изкуства или търгуват. През тази седмица ще имате контакти с държавни, банкови, данъчни или юридически агенции по въпроси, които се отнасят главно до семейните ви дела.
Някой ще играе важна роля във вашия бизнес, за да ви помогне да вземете трудно решение или да ви помогне да се промените. Ако имате конкретни планове или очаквания за събития, бъдете готови нещата да отнемат повече време. Всъщност резултатът е по-важен от това колко време отнема, нали? Като цяло това ще бъде седмица на напредък и благоприятно разработване на важни планове за вас.







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

835432
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992