Политическото напрежение: „Има такъв народ“ оттегля правителството и отказва преговори за друго





Ние утре изобщо няма да предлагаме кабинета за гласуване. Това означава, че отиваме на нови избори, защото ние като първа политическа сила, няма да подкрепим нито партиите на статуквото, нито „Демократична България“, нито „Изправи се.БГ! Ние идваме“. Разбира се, че съществува вероятността, при следващите две възможности ДБ, нито ИСБГНИ да постъпят национално отговорно и да се съберат с ГЕРБ, БСП и ДПС и да управляват заедно, както го правеха до неотдавна. Това съобщи в изявление лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Утре народните представители трябваше да гласуват проектокабинета на „Има такъв народ“.

Трифонов обвини в предателство „Демократична България“ и „Изправи се.БГ! Ние идваме“ заради това, че са решили да не подкрепят проектокабинета на ИТН.
„Ясно бяхме заявили, че без подкрепата на партиите на протеста няма да предлагаме този кабинет“, повтори той.

„Ясно става, че ние направихме всичко възможно, всички компромиси и жестове към т.нар. партии на протеста, за да подкрепят правителството на „Има такъв народ“, да са спокойни хората и да има правителство. Това не се случи“, заяви Трифонов.

„Има такъв народ“ ще подкрепи кандидата за президент Румен Радев и с нашата подкрепа ние се надяваме, че той ще стане президент още на първи тур“, обяви още той. Според него Радев „най-много изпълва представата ни за президент на България“.

Трифонов благодари на всички, които „не се уплашиха да застанат заедно с нас с имената и лицата си“.

***
Николай Никoлов
И до кога с това държание на сърдито, глезено детенце? 😡 Какво е това его, по-голямо и от сградата на Парламента? Били “първа политическа сила”…, а вярвате ли че ще е все така, след следващите избори, към които ни тласкате? Очаква ви незавидната съдба на НДСВ или СДС, ще се надявате някоя нова политическа сила да ви вземе под крилото си! Жалко, че ви повярвахме! Подиграхте се с надеждите ни!







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

839425
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992