ТОВА Е ВАШИЯТ ПОСЛЕДЕН РЕШИТЕЛЕН БОЙ!





Колко пъти Владимир Путин говори с онзи петел Макрон? Колко пъти обяснява на този петел какво се случва. Петелът отдавна да беше разбрал. Той не е глупав. Той не иска да разбере.

Колко пъти е обяснявано търпеливо и учтиво на всички западни лидери! Те на това не реагират. Не защото не разбират. Те не искат да разберат.

Защото срещу Русия се води война за унищожение, за унищожение на руската цивилизация, за изкореняване на руската култура. Русия пречи със своето съществуване навсякъде – в спорта, в културата, в науката, в живота. Войната срещу Русия започна през 1941 година и тя продължава до днес. Имаше техническо прекъсване по независещи от Запада причини, той го преживя скърцайки със зъби. И сега прекъсването свърши.

Докато Запада има надежда и вяра, че Русия може да бъде победена, той не може да бъде убеден, че това е несправедливо, неморално, че не е добре. Спрете да се отнасяте към тези брутални мошеници все едно си имате работа с културни хора, които имат някакви морални принципи…

Само за 5 години нацистката пропаганда убеди всички в Германия, че най-страшния враг това са евреите. И всички германци вярваха в това, изгаряйки еврейските деца в лагерите. Това говори много за силата на промиване на мозъци и пропагандата. А германците бяха най-образования, най-културния народ в Европа. При украинците имаше имаше много повече време за пропаганда…

Русия се бори за оцеляването си. Това е последният решителен бой. Ако Русия го загуби, повече възможности няма да има.

 

ЯКОВ КЕДМИ – бивш шеф на израелското разузнаване “НАТИВ”







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

834922
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992