Певицата Камелия стана майка на Великден





През годините тя е споделяла, че трите ѝ бременности са завършвали със спонтанни аборти

Певицата Камелия стана майка. Новината съобщи самата тя в профилите си в социалните мрежи, където качи снимка с бебето и честити Великден на почитателите си.

“Честит Великден. За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ. Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше всичко”, написа популярната певица под снимката.

52-годишната изпълнителка на “Залеза и зората” не веднъж е споделяла, че заедно с мъжа до нея, Цветин, искат да станат родители.

Двамата са заедно от 25 години, а скоро официално оповестиха, че имат брак, за който повечето ѝ фенове не знаеха.

През годините Камелия е споделяла, че трите ѝ бременности са завършвали със спонтанни аборти.

“Искам да имам деца и повярвай ми, съм направила всичко възможно да имам деца. Чисто емоционално и хормонално, ако някога опиша през какво съм минала, никой няма да повярва, че мога да изглеждам така и да съм с всичкия си.”, разказа певицата в интервю за Мон Дьо по случай 50-годишния ѝ юбилей.

Загубил съм три бременности, надеждите ти рухват, в началото го пожелаваш като нов подарък или нова песен, в последствие осъзнаваш, че това е друг вид преживяване и друг вид готовност на тялото, ума и душата в синхрон да преживеят. В тази ми посока аз направих всичко, и ако наистина трябва в този живот да имам деца, ще имам.”, казва Камелия през 2021 г.

Тогава тя разказа, че случилото и се, се преживява трудно, с болка, с обвиненения, с озлобление към околните.

“Най-горчивото беше когато на рожденния ми ден трябваше да направя аборт, бях бременна с близнаци. И си казах – за да се случи това нещо или съм готова да го преживея, или това е моят белег, за да мога да продължа напред.”, казва Камелия преди две години.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

841047
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992