SEXчатът между Чарлз и Камила от 1989 г.: Искам да съм твоите кюлоти!

Please Add Photos <br> to your Gallery




Записаният разговор излиза на бял свят и стига до “Дейли Мирър”, но вестникът го крие 3 години

В нощта на 17 декември 1989 г. радио ентусиаст следи честотите на британската полиция и случайно попада на телефонен разговор между мъж и жена. Гласът на мъжа звучи подозрително познато. Радиолюбителят записва разговора, който днес струва милиони – това е първият официален сексчат между кралски особи – престолонаследника Чарлз и любовницата му Камила Паркър-Боулс.

“Имам нужда от теб през цялата седмица. През цялото време“, гука Камилчето.

„Просто ще живея в гащите ти или нещо подобно. Би било много по-лесно“, отговаря той.

„В какво ще се превърнеш? В чифт кюлоти? Ще се преродиш като чифт кюлоти!”, казва тя…

Камила среща Чарлз за първи път на поло мач в Уиндзор в началото на 70-те години. Привличането между двамата е от пръв поглед. След 18 месеца обаче се разделят, защото Чарлз решава да се запише в Кралския флот. Говори се обаче, че кралското семейство смятало съюза им за неподходящ. И така Камила отново насочва вниманието си към дългогодишния си любовник Андрю Паркър. Двамата се женят през 1973 г. Кралското семейство пък се справя със задачата да намери не толкова грозна половинка на бъдещия крал. През 1980 г. Чарлз е сватосан с 18-годишната Даяна Спенсър. През юли 1981 г. двамата сключват брак, а 750 милиона души по света гледат сватбата им в катедралата “Сейнт Пол”.

През лятото на 1982 г. Даяна ражда принц Уилям. Две години по-късно към него се присъединява брат му Хари. На пръв поглед изглеждат като перфектното кралско семейство. Но престолонаследникът нито за миг не се е отказал от своята Камила.

Записаният разговор излиза на бял свят и стига до “Дейли Мирър”, но вестникът го прибира в чекмеджето до края на 1992 г. Тогава Андрю Мортън публикува своята книга, написана по записи, донесени му от Даяна. Тя разкрива продължаващата афера между Чарлз и Камила и истината излиза наяве.

Тълпи от репортери преследват Камила в желанието си да видят любовницата на Чарлз. „Да се окажеш изведнъж като обществен враг номер едно трябва да е било ужасяващо“, казва приятелката на Камила, писателката Кати Лет. Записът превръща Даяна в жертвата, измамената жена. Хората й съчувстват и мразят Камила.

След смъртта на Даяна, съперницата й се скрива и не се показва публично цели 16 месеца. През 1999 г. Чарлз и Камила празнуват заедно рождения ден на сестра й – в известния хотел “Риц” в Лондон. Отпред стои тълпа от репортери, които мечтаят да направят поне една снимка. Постепенно пресата омеква към двойката. А след това идва ред и на кралицатада се запознае официално с Камила на парти за гръцкия крал Константин в Хайгроув на 3 юни 2000 г. Малко по-късно снахата се премества в официалната резиденция на Чарлз в Кларънс Хаус.

На 10 февруари 2005 г. Камила, получава мечтания годежен пръстен и се жени за Чарлз в обикновена кремава копринена рокля. През февруари 2022 г. Елизабет Втора даде благословията си Камила да вземе титлата кралица консорт.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

841285
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992