Защо мразят Радев





Целокупният евроатлантически планктон – от схемаджиите и кандидат-диктатори Кирил, Асен и антуража им, през жълтопаветните политолози, социолози и всякакви други -лози, та чак до онова политическо зомби Костов – искрено и лично ненавижда Румен Радев. Те отдавна не говорят срещу ГЕРБ, мафията, ДПС, Пеевски, дори и патосът им срещу Гешев доста намаля. Но за сметка на това спомене ли се името на президента, изпадат в неконтролируем бяс. На пръв поглед никаква логика няма в това. Президентът има изцяло представителни функции. А доколкото притежава някаква реална власт, тя в никакъв случай не е достатъчна, за да направи той “преврат”, да “унищожи демокрацията”, “да ни вкара в Евразия” и изобщо да извърши всички онези страхотии, в които го обвинява умнокрасивитетът.

Истинската причина за омразата на “правоверните евроатлантици” към Румен Радев е, че той им пречи. Пречи им да осъществят най-голямата си мечта, а именно да превърнат България в безмозъчна и безгласна колония, която ще изпълнява всяка заповед от “партньорите”.
Планктонът не иска да има мислещи политици. Планктонът не иска да има мислещи хора. Планктонът мечтае всички да са като него – марионетки. В неговите представи всяка една заповед трябва да бъде изпълнена по възможно най-лакейския начин. Дори и престъпната, като, например, тази за пращане на български войски на фронта в Украйна.

Е, Румен Радев е пречка за осъществяването на тази основна жълтопаветна слугинска мечта. И затова го мразят. Слугите най-силно мразят тези, които са различни от тях.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

841382
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992