Сбогом Христо!





След като Христо Иванов, водач на жълтопаветния креслив умнокрасивитет, от борец срещу мафията се превърна в щатен теляк на Борисов, реши да пренасочи революционния си плам към Роженския пилон и предстоящото издигане на огромен български национален флаг там. На тези перманентни революционери не им остана нищо друго, особенно след като и “София Прайд” свърши.

В рамките на процедурата по изпиране на Борисов тези “ентусиасти” оставиха България на практика и без прокуратура.

Днес обикновенните български граждани могат да търсят справедливост само при арменския поп, а по-заможните в “Осемте джуджета”!

Истинска трагедия за тази политическа прослойка ще бъде предстоящото скоро закриване на проекта “Украйна” – очевидно любимата им война там е на път да приключи, поради изчерпване на необходимите за продължаването и ресурси.

Въпреки, че революцията е свършила тези хорица продължават да живеят на барикадите по една много проста причина – няма къде другаде да отидат. Остава им само битката срещу знамето на България и за събарянето на някой и друг паметник символ на минало, което те енергично отричат!

Имам приятното усещане, че предстоят доста политически “погребения” в скоро време. Сцената е препълнена с потенциални трупове на станали излишни “революционери” поборници за демократини бъднини, които всъщност са най-обикновенни лицемери и лакеи на тези, срещу които до скоро симулираха “яростна битка”! Сбогом Христо!

Руски войници на лов за “Леопарди“!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

841098
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992