Стана първото, най-скандалното и най-ключовото назначение на Продължаваме Промяната





Малко преди това Делян Пеевски бе избран без драми в комисията за промени в конституцията – един от многото депутати, които ще предлагат текстове за промени в основния закон, а после ще ги гласуват на три пъти по 160 депутати от всички партии. Безобидна история. Нищо общо с корупция и съдебна реформа, за която лаят от години прокопиевци. Данъчният измамник Културиста – шеф на НАП, а жена му – международен измамник, по думите на чуждестранните му съдужници – финансов министър, са огромен скандал, несравним по нищо с това, че депутатите избрали легитимно друг депутат за член на някаква си работна комисия!

Вечерта по всички социални мрежи народа гръмна – Асен Василев назначил любовника си културиста Румен Спецов, класически данъчен измамник, за шеф на приходите в държава – 45 милиарда лева годишно. Отделно при „семейната“ двойка Василев – Спецов са и ония 20 милиарда подарък от ЕС, които зависят последно от подписа на финансовия министър. Абсолютно възмутени са агитките на ДБ, ДСБ, ГЕРБ и на всички останали партии, както и ние, нормалните граждани. Оти ги ручахме жабетата, питат повечето от жълтопаветните? За да върнем Спецов да клеца Кокорчо ли и да държат ключа от общата каса?

Не кой да е, а шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислав Атанасова нападна коалиционните си партньори ПП-ДБ за връщането на Румен Спецов начело на НАП.

„Моят коментар за Спецов е личен и не ангажирам парламентарната си група с него. След всичко, което бе изнесено като данни, че Румен Спецов е продал своята фирма „Гранекс Трейдър“ ЕООД на малоимотно лице, смятам за абсолютно недопустимо отново да заема този пост, заяви депутатката в кулоарите на парламента.“

За да тушират скандала, че двама скандални измамници от техните редици ще разпределят семейно всичките потоци в държавата, единият от които прехвърлил фирма с дългове за милиони на безработен циганин, от офисите на Капитал екстремно активираха момчето за мокри поръчки на Прокопиев – Христо Иванов да извади на другата сутрин дъвката Пеевски в парламента. Отчаян и безидеен ход. Управляващите мачкат опозицията, за да ги остави да крадат на спокойствие, да разпределят схемите на финансовите потоци в техните фирми и да рекетират чуждите фирми с данъчни проверки. Несравними величини са един доказан данъчен измамник да отговаря за 45 милиарда лева приходи в хазната на България и един обикновен депутат, пък бил той и Делян Пеевски, да дава предложения в една комисия от 15 човека, от които нищо не зависи.

Прокопиев няма как да дъвче дъвката Пеевски и някой да му се върже да дъвче с него, докато тандема шарлатани Спецов – Кокорчо ще оперират с всички пари на държавата и ще кешират яко за Дубай. Прокопиев трябва да помни, че от много дъвчене се свършва зле – вика му се преяждане – дали от власт, дали от нещо друго. Селските номера на градските либерали имат един недостатък – не минават пред никого, когато са на власт. А сега заграбиха цялата власт.”

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

841140
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992