Премиерът Николай Денков заяви днес, че увеличаването на доходите на хората е популизъм





Това е срам и позор, връх на наглостта, безочие и незачитане на българския народ от сламения човек Денков, който по принуда е предводител на порочната сглобка ГЕПИ.

Разбирате ли уважаеми български граждани, доходите на хората, увеличаването на пенсиите и заплатите, майчинството за втората година да е равно на минималната работна заплата са някаква второстепенна и маловажна тема за националните предадели от ПП-ДБ и ГЕРБ!?

Не знам дали Денков го осъзна, но вчера обясни на полицаите, че няма да им вдигне заплатите с 10 % и в същия ден ги изпъна на площада да пазят един зависим човек, който посети България, за да му се наведат всички представители на измисления политически “елит”. Това е жалко и тъжно.

Един месец вече функционира правителство, което беше създадено в грях и с голяма лъжа. За този месец на обществото стана ясно, че това правителство функционира единствено с цел да търси работа на Лорер, да назначава свои охранители от НСО за зам.-министри.

Един месец народът вижда, че тези хора се занимават с всичко друго, но не и с важните теми за България. С този бюджет на Асен Василев е ясно, че няма да развиваме социална политика.

Припомних на господин Денков думите му при встъпването му в длъжност, че ако нещата не вървят ще си подаде оставката. Нещата не вървят добре и призовах за незабавната оставка на кървавия кабинет “Денков”.

ОСТАВКА!!!

https://fb.watch/lHLXWxfNPD/?mibextid=Nif5oz

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

841088
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992