Фашистки медии с фейк нюз!





Американските радиоточки – в случая канал едно (канал отвсякъде, и то отходен) за пореден път днес отразиха грешно събитията на паметника. Същата простотия поеха и предадоха нататък дневник, сега и други жълто-кафяви дезинформационни канали.

Това, което видяхте по новините тази вечер беше, че мирни граждани отишли да изкажат несъгласието си с това паметникът на Съветската армия да бъде там, където е, а Левицата (с удивителна) и БСП го пазили. За Възраждане нито дума – все едно сме умрели.

Сега ще ви кажа как точно стояха нещата, за да знаете истината – на мен американското посолство не ми плаща да дезинформирам някого.

Най-засиленото присъствие на паметника, уважаеми дами и господа, е това на Възраждане (и знамето ни се вее, удобно пропускано за снимки от т.нар.медии). Възраждане е денонощно там, ако ме разбирате правилно – 24 часа в денонощието. Възраждане дава и най-силния отпор на провокаторите.

Мая Манолова се завърта чат-пат по за десетина-петнаесе минути и си тръгва. Тя дава интервюта. От Левицата понякога има хора, понякога няма.

Идват и много граждани, напълно аполитични – от Пловдив, Свищов, София и от къде ли не, за да подкрепят каузата.

От БСП няма никой. Ни-кой!

Постоянно преминават хора през парка и голяма част от тях се спират при нас, за да ни поздравят и да благодарят, че сме там. Това медиите няма да ви го кажат – те ще ви покажат само олигофрените, които дойдоха и нарекоха българското знаме “парцал”.

Днес ми стана мило, когато пристигна една много възрастна жена, едва ходеше, милата. Каза, че всичко я боли и не може да седи на жегата, но специално е дошла да ни донесе подкрепления и извади от торбата една кутия с целувки, специално за нас. Поседя 10 минути и си тръгна. Прекрасен човек!

Няма значение кой е на паметника, обединява ни общата кауза. Просто е ужасно дразнещо да ни пропускат тенденциозно, като че ли не съществуваме, а ние сме основният фактор там!

Такива ми ви работи, братя и сестри.

Възраждане пази паметника и ще го пази, колкото е необходимо. Нашата енергия е неизчерпаема.

Да живее победата над фашизма! 👊

Маргарита Махаева

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

***

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

841011
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992