БРУТАЛНО БЪЛГАРСКО „ПРАВОСЪДИЕ“: Безумни мотиви на СГС по делото срещу Божков





Адвокат Георги Гатев заяви, че в един момент се е объркал, защото не знае дали се намира по дело, за което има конкретно политически процес

През последните 30 години се нагледахме на всякакви глупости и безумия, но настоящото решение на Софийски градски съд (СГС) и съдия Христина Колева минава всякакви граници.

И ако всичко това не беше ужасно тъжно за българската съдебна система, то щеше поне да е смешно.

Мотивът на СГС за задържането на Васил Божков за постоянно в ареста не е това, че Божков може да извърши ново престъпление, а че можел да се укрие.

Да попитаме съдия Колева: Госпожо, Вие сутринта фентанил ли взимахте? Как ще се укрие Божков, при положение, че сам се предаде вчера? От кого ще се укрие Божков, при положение, че сам дойде, за да застане пред съда?!

Истината е, че това, което виждаме да се разиграва пред очите ни днес, е един откровен политически процес, обоснован изцяло от политически мотиви. То не беше Пригожин, не беше Грузия, не беше Молдова, не бяха какъв ли не куп глупости, издърдорени от прословутия прокурор Ангел Кънев, че като гледа човек тази пародия, неминуемо му идва завинаги да имигрира от България.

Но ето и коментарът на адвокат Георги Гатев, който заяви, че в един момент се е объркал, защото не знае дали се намира по дело, за което има конкретно обвинение, или присъства на тежък политически процес.

“90% от изложеното няма общо по линия на делото. Това е обвинителна реч по някакъв международен скандал, свързан с шпионаж и революции, тук нищо не се говореше конкретно по Комисията за хазарта. Тук се изнесоха неща, свързани с Путин, Молдова, Виетнам, Кения, Русия, Украйна, Пригожин извън релси съм от чутото. Сигурен съм, че според тези материали, които са пред вас, едва ли има човек, който няма да каже, че има основание обвиняемият да се укрие, но не и по тези неща, които се казаха от прокурора и за мярката задържане под стража”, каза Георги Гатев.







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

841390
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992