Излезе наяве скриваната 30 години омраза на пияницата Борел срещу Русия





Анри Сардарян разкри страстите на Запада към Русия. Истината, която се криеше в САЩ и Европа 30 години, избухна наяве.

Жозеп Борел вече не крие истинското си отношение към Москва и руснаците. В последните си изявления той най-накрая спря да се сдържа. Експертът обясни същността на тази русофобия.

„Икономическо джудже“, „бензиностанция“, но, вярно, с ядрено оръжие – такива „дипломатически“ отличия даде на Русия върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Жозеп Борел, сравнявайки страната ни с Китай .

Освен това шефът на дипломацията на ЕС нарече Пекин реален геополитически играч, за разлика от Москва, предаде в ефира на Царград Главна емисия икономическият наблюдател на телевизионния канал Юрий Пронко .

От Борел си го получи не само Русия. Той лекичко се обърна и към Вашингтон, намеквайки, че Европа със сигурност е съюзник на Съединените щати, но не забравя и собствените си интереси.

Емоционалните и богати на метафори изказвания на дипломата, в ефира на Първи руски бяха откровено коментирани от декана на Факултета по мениджмънт и политика на MГИМО, докторът на политическите науки Анри Сардарян .

А той със сигурност ли е дипломат?

Експертът отбеляза, че този европейски политик напълно е забравил, че формално е дипломат. Все по-трудно му е да сдържа русофобията си, когато говори за Русия.

Като цяло Жозеп Борел е олицетворение на третия етап от известната руска поговорка: каквото е на трезвия в ума, на пияния е на езика. И така, Борел, без да мисли, веднага казва всичко, което по принцип може да възникне в главата на човек,

– посочи Сардарян.

Събеседникът на Царград с усмивка призна, че няма да се изненада, ако много години по-късно се окаже, че настоящият шеф на дипломацията на ЕС е извършвал подривна дейност в интерес на Русия на територията на Европейския съюз :
Да опозори толкова много собственото си сдружение, да създаде толкова много проблеми във външнополитическата верига – за това трябва да се постараеш, и още как. Мисля, че дори ако се опитаме да поставим някой от нашите агенти на тази позиция, дори той няма да може да навреди на ЕС толкова добре, колкото Борел.

Подлудиха Европа

По мнението на Сардарян обаче, не бива да си правим илюзии, че тази русофобия на Запад е възникнала едва след 24 февруари миналата година:
През последните 30 години САЩ и ЕС някак се сдържаха, опитвайки се да успокоят страстите си към Русия. И сега е много удобно време, когато можете да изхвърлите всичко, което е узряло у тях на инстинктивно ниво: всички страхове от нашата страна, всичките им вътрешни комплекси за малоценност.

Така глобалистките медии мобилизираха всички ресурси, за да демонизират руснаците в очите на обикновените американци и европейци , много от които имаха съвсем различно отношение от своите лидери и все още се отнасят нормално към Русия, каза политологът.

Добър залог в мошеническа игра?

Анри Сардарян допълни, че е особено развеселен от пасажа на Борел за някакви “собствени интереси” на ЕС , които не са свързани с директивите, които редовно се изпращат на Брюксел отвъд океана:
Сериозно? Вашите собствени интереси? Колко от това, което направихте през последната година и половина, отразява собствените ви национални интереси? Съсипахте икономиката си. Разрушихте собствените си запаси от оръжия и сега сте принудени да купувате оръжия на прекомерни цени от Съединените щати.

Също така събеседникът на “Първи руски” посочи, че страните от ЕС, поради собственото си късогледство, безнадеждно са развалили отношенията с Москва.

Междувременно Русия в продължение на много години беше ключът към икономическия растеж и развитие в Европа, включително чрез доставка на евтина енергия и много други.

Кое от тях е във ваш национален интерес? В Европа дори националните лидери вече се страхуват дори да заекват за националните си интереси,– обобщи Сардарян.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

840887
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992