За плюнката Денков: Единственото, което пропусна да съобщи е кога ще си подаде ОСТАВКАТА!





„След като вчера, непосредствено след опустошителното наводнение в Царево, призова да не се влиза в морето, днес, по случай един от най-светлите празници – Съединението, наместника Денков, оставайки верен на Галя от посолството, не пропусна да оплюе Русия!

Той затова и „празнува“ Съединението, иначе не би се и сетил за този български празник – той никак не обича български работи, гледа на тях отвисоко и с погнуса.

Ама сега нали е ротационен премиер та от немай къде го пратиха да застане пред някакъв микрофон и да изпелтечи заученото клише, че Русия е виновна за всичко. Жалка гледка – академик!

Нека отиде в Гургулят, за да види в какво окаяно състояние се намира паметника на тези, които загинаха защитавайки Съединението, а не да ми обяснява в какво се състои вината на Русия!

Единственото, което пропусна да съобщи е кога ще си подаде ОСТАВКАТА!

А тези, които очакваме от него само и единствено тази информация сме МНОГО!

Няма нужда да разсъждаваш за история и кой е бил за и против Съединението – не е твоя работа, а и очевидно не си наясно. Всички Велики сили са били против, защото акта на присъединяване на Източна Румелия към Княжество България е нарушение на духа на взетите 10 години по-рано решения в рамките на Берлинския конгрес!

И за твое сведение, академико безпросветен, Великобритания е най-върлия и последователен противник на Съединението, а не Русия.

Когато човек, който уж е посветен на науката използва най-евтина и пошла махленска пропаганда изглежда смешен и жалък!

Денков, не се бави – утре е един чудесен ден да зарадваш българския народ като обявиш, че го освобождаваш от натрапчивото си присъствие във властта, която наричате „сглобка“! Ако те е срам или ти забраняват да произнесеш думите: „Аз, Денков подавам оставка“ иди и влез в морето….. то си знае работата.

Страхил Ангелов

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

841390
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992