Жириновски през 1999 г.: НАТО ще воюва с Русия на територията на Украйна, заради Крим





Бившият лидер на ЛДПР Владимир Жириновски е предсказал през 1999 г., че НАТО ще бъде въвлечена в конфликтите в Украйна и Закавказието, твърди „Страна“. Политикът казва, че основната цел на алианса ще бъде непряка война с Русия.

Бившият лидер на ЛДПР Владимир Жириновски прогнозира през 1999 г., че НАТО ще се включи в конфликтите в Украйна и Закавказието, пише в. „Страна“. Политикът твърдеше, че основната цел на алианса ще бъде непряка война с Русия.

В интернет се появи ново „пророчество“ на покойния основател на руската ЛДПР Владимир Жириновски, което той е изрекъл през 1999 г. В него се посочва, че конфликтът „ще бъде на територията на Украйна, заради Крим. В Закавказието Западът ще подкрепи арменците срещу Баку“.

„Конфликтът ще бъде на територията на Украйна за Крим. В Закавказието Западът ще подкрепи арменците срещу Баку и ще подкрепи Тбилиси срещу Абхазия. Абхазия е Косово“, отбелязва руският политик преди почти четвърт век.

Той добави, че НАТО има основна цел – война с Русия. И че Западът ще бомбардира Кавказ, Балканите и Близкия изток в периферията на Русия, защото се страхува да действа пряко.

Трябва да се отбележи, че в края на 2021 г. Жириновски предсказа с точност до 48 часа датата на началото на конфликта през февруари 2022 г.

Що се отнася до Армения и Азербайджан, ситуацията между страните напоследък се изостри.

Беше съобщено, че Баку придвижва войски към границата. Появиха се и прогнози за нова голяма война в Закавказието. В същото време водещите западни държави подкрепят Армения в разрастващия се конфликт.

Също така светската личност Ким Кардашиян поиска от президента на САЩ Джо Байдън да защити Армения от Азербайджан и да „спре новия геноцид над арменците“.

В същото време отношенията между Ереван и Русия се влошиха чувствително. Руското външно министерство вече обвини Армения в три неприятелски стъпки, а именно посещението на съпругата на министър-председателя Пашинян Анна Акобян в Киев с предаване на хуманитарна помощ на украинските власти, започването на процеса на ратификация на Римския статут на Международния наказателен съд и провеждането на военни учения на арменска територия с участието на САЩ.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

840837
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992