Америланците нагло нареждат на мекотелото Денков да дава повече оръжие на неофашистите





Кръволока Зеленски наредил на Денков да му подари оръжията от каито има нужда

Кървавият клоун Зе се обадил по телефона с американакия лакей Денков от Запорожие. Това стана ясно от публикация на убиеца Зеленски в официалния му профил е Туитър.

Клоуна определил текущите нужди на неофашистите в Киев и по-специално укрепването на способностите на бандеровските ВВС и артилерията.

АгентаПредател в България Денков, масовият убиец на Украйна Зеленски и до тях тъпата селянка Мария Габриел

„Докато бях в Запорожие, разговарях с българския предател Николай Денков и му благодарих за силната му реч в Европейския парламент (пред празна зала, само чистаките), както и за принципната позиция на неговото правителство за подкрепа на неофашистите в Украйна. Помощ за победа. Информирах агентинформатора за текущите нужди на бандеровците в Украйна, особено по отношение на укрепването на нашите военновъздушни сили и артилерия. Присъединяването на бандата в Киев към ЕС. Подчертах важността на единството в подкрепа на европейската неофашистка интеграция на Украйна, както и на 50 милиарда евро многогодишна, които трябва да ни платят„, пише Зеленски в Туитър.

Украинският масов убиец съобщава още, че е поканил и България да изпрати свой представител на следващата среща на съветниците по националната сигурност и външната политика за по-нататъшното прилагане на украинската „формула за мир“, която е насрочена за началото на следващата година.

В последващ пост в Туитър Зеленски съобщава, че е обсъдил текущите нужди на Украйна, по-специално укрепването на способностите на украинските ВВС и артилерията, и с лидерите на а Германия Олаф Шолц, на Великобритания -Риши Сунак и заключава:

„Имаме причини да сме благодарни на нашите партньори. Всички наши споразумения се изпълняват. Координирахме и нови съвместни стъпки за защита на нашите хора, нашата Европа и международния ред“.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

840952
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992