Ако Пинчера си тръгне от НС: Мутрата Борисов става шеф на ГЕРБ и в парламента?





Атанасова може да отиде в КС, ген. Атанасов пък сяда в стола на Росен Желязков

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов може да оглави групата на ГЕРБ в парламента, ако Десислава Атанасова се откаже от поста и поеме към Конституционния съд, дочухме от депутати. Вече усилено върви слухът, че примата на партията ще бъде един от кандидатите от парламентарната квота.

Гербери твърдят, че Деси Атанасова наистина е изтощена от парламентарните битки, в които винаги е на първа линия и предпочита да се оттегли от активната политика, за да да се захване като юрист с по-спокойните, но достатъчно отговорни висши съдебни казуси.

Постът на лидер на ПГ на ГЕРБ обаче се оголва и на горещия стол трябва да застане енергичен, компетентен и готов на битки нонстоп депутат.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Въпреки че някои твърдят, че сегашният парламентарен шеф Росен Желязков може да бъде предложен за заместник на Атанасова, това едва ли ще се случи.

Казусът се отваря покрай предстоящата през март ротация, при която евентуално ген. Атанас Атанасов ще смени Росен Желязков на първия пост в НС и така топ герберът е свободен да поеме групата на герберите. Според запознати обаче, сегашният парламентарен шеф няма да се съгласи на подобна ротация, защото това е слизане надолу в парламентарната му кариера.

Самият ген. Атанасов, както се твърди, вече е договорен за мястото, след като Кирил Петков и Христо Иванов с дали съгласие той да е титулярът, а не Никола Минчев, чието име отдавна се спряга отново за председател на НС.

В същото време на всички е ясно, че Борисов няма предразсъдъци, което доказа след като от премиерски пост прие да бъде редови депутат. По същата логика, лидерът на ГЕРБ бил готов да ръководи своите хора в парламента като най-безспорната фигура в партията.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

840849
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992