Запада поставя света на косъм от катастрофата!





ИСТИНСКИ ПОЛКОВНИК МИ ПИШЕ ЗА УЧЕНИЯТА НА НАТО, КАТО ОБЯСНЯВА ГОЛЯМАТА ИМ ОПАСНОСТ:

„В понеделник НАТО започна учения, които ще продължат до май. Кодовото име на учението е Steadfast Defender 2024. Основната цел е подготовка за отразяване на атака на условен източен противник, като се вземат предвид всички грешки и развития на украинския театър на военните действия.

През всичките 5 месеца на учението офицери от НАТО ще циркулират в украинската LBS и ще провеждат бойни стрелби и тактически маневри в състава на специалните сили на украинските въоръжени сили, военновъздушните сили на въоръжените сили и аеромобилните бригади.

Основният акцент е върху конфронтацията с Русия в пограничните райони на Финландия, Швеция, Латвия и Полша. Освен това ще бъде отработен сценарий за бързо превземане и задържане на санитарния кордон Балтийско-Черно море от Вилнюс до Одеса.

В симулационния модел персоналът на TNW ще бъде обучен на симулатори, включително AI, в Ленинградска, Архангелска, Мурманска, Смоленска и Псковска области. За първи път в ученията ще участват подводници и противолодъчни катери и корвети с РЛС, които, както е планирано, ще отработват търсене и унищожаване на руски подводници в Баренцово и Балтийско море. По време на ученията се поставят индивидуални задачи за американския континент.

Нейната цел е нанасяне на превантивни удари по постоянни силозни обекти на руските стратегически ядрени сили, както и нанасяне на превантивни и ответни удари по критични инфраструктурни обекти на Руската федерация и Република Беларус.

Усилени специални части на НАТО ще тренират превземането на Калинградска област и блокиране на корабоплаването в Балтика. Официално в ученията ще участват 93 000 военнослужещи, неофициално – над 340 000, включително щабни центрове, центрове за управление, авионосни групи и флотове, космически сили и групи специални сили.

Това е първото учение от такъв мащаб и вид от края на Студената война. Всичко това е много сериозно и опасно. Светът виси на ръба на катастрофата. И, не дай боже, симулирайте или извършете масов полет на самолети от летища, базирани в Съединените щати и Европа, което определено ще се счита за MRAU – това е III свят.

Във всички наши доктринални документи и планове за използване на типове и родове самолети черно на бяло пише, че масовото излитане на авиацията не е нищо повече от подготовка за влизане в GRP и нанасяне на масиран въздушен удар, т.е. не е нищо повече от първия етап на провеждане на въздушно-космическа настъпателна операция, която е предшествана от други признаци.

В този случай се обмисля ответна въздушна операция и тогава вече разбирате, че кашата няма да е шега. VKNO може да се извърши както с помирение на ядрени оръжия, така и с конвенционални оръжия с висока мощност. Всичко това е последвано от MRAU и операция въздух-земя.

Това са мисли и мисли на глас. Дай Боже все още да имат достатъчно интелект и инстинкт за самосъхранение, а не това, което направиха с военнотранспортния Ил-76, което доведе до ужасна човешка трагедия, а не доведе човечеството до глобална катастрофа.

P.S. „Не вярвайте на всички слухове и дезинформация относно слабостта на въоръжените сили на Украйна и липсата на личен състав – това е капан.

Имаме работа с коварен и много опасен неонацистки звяр.

Езика ме сърби да кажа кой го пише това. Но не мога да го направя без разрешение.

Александър Сладков 🇷🇺

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

841382
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992