Бундесвера се издънил жестоко, руснаците си ги слушат постоянно …





  • “Билд”: Много неща подсказват, че записът за атака срещу Кримския мост е истински
  • Още едно доказателство, че Шолц лъже, че няма да изпраща далнобойни ракети ТАУРУС за убийсво на хора! 

Публикуването в руските медии на запис на предполагаем разговор между високопоставени германски военни за планове за нападение над Кримския мост е „неприятна изненада“ за германските въоръжени сили (Бундесвера), пише вестник “Билд”. Както отбелязва изданието, „много неща подсказват, че записът е истински, дори ако Бундесверът все още не е потвърдил официално автентичността“. “Билд” посочва, че Бундесверът се е “опитал да ограничи щетите” – акаунтите в социалната мрежа X (бивша Туитър), които разпространиха записа, бяха блокирани в Германия, съобщава ТАСС.

Вестникът отбелязва, че все още не е известно как и кой – руските специални служби или техен партньор – е успял да прихване разговора между германските военни. “Билд” отбелязва, че един от участниците е бил в хотел в Сингапур, така че е възможно стаята му да е била подслушвана или да е говорил по незащитена връзка.

Записът е позор за Германия, коментира вчера Дмитрий Полянски, първи заместник-постоянен представител на Руската федерация в ООН.

„Това е пълен позор и загуба на лицето за Германия, която показва новите си краски: измамна, подла, агресивна, реваншистка и русофобска“, написа той на страницата си в социалната мрежа X (бивша Туитър). Дипломатът отбеляза, че това вече не е Германия, с която Русия подписа приятелски договори през 90-те и 2000-те години. „Аналогията с 30-те години на миналия век е неизбежна“, заключава Полянски.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

840817
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992