Путин в прав текст: Влязат ли войски на Полша в Украйна няма да излязат





Руският президент Владимир Путин в прав текст заяви в свое интервю, че ако полски войски влязат на територията на Украйна те никога няма да напуснат.

Изказването на Путин беше публикувано в Телеграм канала https://t.me/vestnikutro

Ако кажем, че полски войски влязат на територията на Украйна, както се чува, за да покрият украинско-беларуската граница, да речем, или на други места, за да освободят украинските военни контингенти да участват във военни действия на линията на съприкосновение, тогава мисля, че полските войски никога няма да напуснат.

Така ми се струва. Те спят и виждат (сънуват), искат да върнат тези земи, които смятат исторически за свои и които им бяха отнети от „бащата на народите” Йосиф Висарионович Сталин и прехвърлени на Украйна. Те, разбира се, ги искат обратно. И ако официални полски части влязат там, те едва ли ще излязат.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Но след това примерът им може да бъде последван от други страни, загубили част от териториите си в резултат на Втората световна война. Мисля, че геополитическите последици за Украйна, дори от гледна точка на запазването на нейната държавност в съвременния й вид, разбира се, ще възникнат в целия си блясък и в пълния си размах.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

834532
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992