Простака в Белия Дом грозно обиди Путин. Русия настръхна!





Изтрещялата деменция вав Вашингтон нарича Тръмп престъпник. Последователите на Байдън терористи. Политическите му противници бандити, престъпници, терористи …

Президентът на САЩ Джо Байдън грозно е обидил руския лидер Владимир Путин по време на празнична вечеря в Ирландия. Там той направил скандалното си изказване, докато говорел за Конгреса и помощта за Украйна, пише Лента.ру. По време на събитието по случай Деня на Свети Патрик, Байдън заявил, че мнозинството от конгресмените били готови да одобрят искането му за отпускане на средства за Киев.

„И продължавам да призовавам всички в тази зала да се противопоставят на Владимир Путин. Той е бандит„, добали още американският президент Джо Байдън. Лента припомня, че в изявленията си пред Конгреса за одобрение на помощта за Киев американският лидер подчерта, че липсата на подкрепа ще изложи на риск не само Украйна, но и Европа и целия свят.

Русия веднага реагира на скандалните изявления на Байдън по адрес на Владимир Путин. Официалният говорител на Министерството на външните работи Мария Захарова заяви, че поведението на американския президент се дължи на недостиг на лекарства в Белия дом.

„В Белия дом има очевиден недостиг на руски лекарства, заради което Байдън предложи всички да отидат в Москва. Нека му хвърлим„, казала Захарова, става ясно от медийната публикация.

Официалният говорител на Кремъл Дмитрий Песков също коментирал поведението на ръководителя на Белия дом към руския лидер: „Такива изрази не изглеждат добре на държавните глави. Америка едва ли може да се гордее с това„, зявил Песков.

Руският посланик в САЩ Анатолий Антонов отбелязал, че атаката срещу руския лидер само демонстрира безсилието на Съединените щати. Според него това се дължи на откровено слабите външнополитически резултати на управлението, което търпи фиаско след фиаско.

„Този последен неприемлив акт е напълно в съответствие с русофобската линия на Вашингтон, който не се отказа от желанието си да погребе двустранните връзки и да нанесе „стратегическо поражение“ на Русия„, коментира Анатолий Антонов, руски посланик във Вашингтон

Съединените щати са съгласни с липсата на успехи във външната политика на Джо Байдън, особено по отношение на отношенията с Русия. Това е позицията на Блейз Мели, кореспондент на списание Responsible Statecraft, който посочва, че президентът на САЩ пренебрегва международното право и води лицемерна външна политика. Журналистът не харесва факта, че Белият дом всеки път представя украинската криза като нещо, „от което зависи бъдещето на демокрацията по принцип“.

Мали обръща внимание на факта, че САЩ не са предприели необходимите стъпки за разрешаване на конфликта в Газа и не настояват за прекратяване на огъня в региона, както правят с Украйна.

Острите изказвания на Джо Байдън срещу руския президент може да са обусловени от наближаващите избори в САЩ, на които политикът възнамерява да се бори за победа. Може да се предположи, че това е ефективен PR инструмент, тъй като голяма част от негативната реторика срещу основния му опонент, бившия президент Доналд Тръмп, е свързана с обвинения в симпатии към Владимир Путин, добавя Лента.ру.

През март бившият държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън заяви, че поддръжниците на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп на бъдещите президентски избори симпатизират на външната и вътрешната политика на руския лидер, което означава, че гласът за Тръмп означава глас за Путин.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

834531
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992