Урсула фон дер Лайен нареди на секретните служби да следят “неудобните” политици





Службите на ЕС започват да душат масово десните в Европа, дали пък не им плаща Русия?

Разузнавателните служби на Европейския съюз (ЕС) започнаха координирана операция, целяща да разследва членове на десни партии в Европейския парламент за подкрепа за Русия. Това пише испанският вестник El País, позовавайки се на документ, с който изданието разполага, предава Lenta.ru.

Според съобщението ще бъдат проверявани политици от Чехия, Германия, Франция, Полша, Холандия и Унгария. Не е изключено това да засегне и политици от други страни членки на ЕС. Отбелязва се, че европейските служби се опитват да разберат дали десните политици са получили някакво „възнаграждение“ заради позициите си.

Lenta припомня, че по-рано беше съобщено, че член на германската дясна партия „Алтернатива за Германия“ (AзГ) е обвинен в подкрепа на руската позиция.

Вестник Утро припомня, че по-рано беше съобщено, че британското издание The Daily Telegraph определи предстоящите европейски избори като нова екзистенциална заплаха за Украйна. Изданието пише, че малък, но значителен и силно изявен блок от твърдо десни партии набира сила на континента и се очаква да се представи силно на изборите за Европейски парламент през юни.“ Както отбелязва вестникът, резултатите на представителите на десницата са рекордни в Португалия и Нидерландия или вече са в управлението на държави като Унгария, Финландия и Италия. Според изданието те са готови да спечелят предстоящите национални избори в Австрия и Белгия или да спечелят европейските избори във Франция и Полша.

На този фон, Вестник Утро припомня, че висши европейски прокурори подхванаха разследване на твърдения за престъпни действия във връзка с преговорите за ваксини между председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и главния изпълнителен директор на фармацевтичния гигант Pfizer. Това се случва баш преди европейските избори и желанието на Урсула пак да е шеф на Еврокомисията.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

835166
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992