ГЕРБ и ДПС ще си имат бебе

Please Add Photos <br> to your Gallery




  • Бойко Рашков: ГЕРБ и ДПС ще си имат бебе
  • Бившият вътрешен министър потвърди за интимните отношения между Делян Пеевски и Десислава Атанасова
  • ГЕРБ и ДПС ще си имат рожба. Това обяви многозначително бившият вътрешен министър Бойко Рашков в You Tube канала „Дневен ред“ на Миролюба Бенатова и Генка Шикерова.

С това той потвърди усилените слухове за интимната връзка на съпредседателя на ДПС Делян Пеевски с бившата председателка на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, която изненадващо беше „пенсионирана“ от Бойко Борисов, който я направи съдия в Конституционня съд. Според слуховете Атанасова е бременна от Пеевски и това е причината скорострелно да бъде изпратена в съда, въпреки спорното й юридическо образование.

„Те са сродиха до такава степен, че в публичното пространство се носят слухове, че ще имат рожба. Да са живи и здрави! Но казваме ли ГЕРБ, ние разбираме ДПС и обратно. Те са едно, макар да се наричат по различен начин“, заяви Бойко Рашков.

По отношение на Делян Пеевски той заяви: „Този човек се прави на някакъв велик ръководител, но други държави нямат подобно отношение към него и затова го обявиха по закона „Магнитски“ за корупмиран политик. А една партия с етнически елементи си го взе за лидер. С това ДПС каза на американските ни партньори: Вие можете да си вземете каквито искате решения, правете каквито искате оценки за този човек, обаче той ще бъде лидер на Движението за прави и свободи. България в това отношение не печели в отношенията си с Великобритания и САЩ“.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

834896
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992