Първа съвместна изява на Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън, новини около Versace и още…





Най-интересното от седмицата в последния работен ден… Време е за море!

Новата кампания на Versace

В Инстаграм се появи цветно и доста различно видео, наречено „The Clans of Versace“. С известна доза намигане и много хумор Бела и Джиджи Хадид, Кая Гербер, самата Донатела Версаче и още куп знаменитости обясняват начина, по който се произнася VERSACE. За по-добър ефект, убедете се сами! Ще го пуснете поне няколко пъти, сигурни сме!

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл за първи път заедно

Облечени повече от великолепно, Кейт и Меган се появиха заедно на Уимбълдън. Това е и първата им съвместна поява за годината. Те наблюдаваха финала със Серена Уилямс и въпреки загубата и двете се насладиха на компанията си и на страхотната атмосфера на турнира. Ние повече харесахме тоалета на Меган, но не можем да отречем, че Кейт е наистина блестяща!

Барак Обама и танците му са всичко, от което имаме нужда

Бившият президент на САЩ показа завидни танцувални умения в Кения, по време на откриването на младежки център в Кения. Малко след това той изнесе реч в памет на Нелсън Мандела. Винаги сме харесвали Обама и неповторимия му начин за разпускане!

Една по-различна корица

На кого вярвате? Това е прост въпрос, който беше зададен на президента Тръмп от журналист в Хелзинки. В този момент той можеше да опровергае думите на своя дългогодишен враг Русия, но вместо това Тръмп отговори: „Имам вяра и в двете страни”. Така световноизвестното списание „Time” започва материала от предстоящия си брой. Пореден страхотен удар и невероятна корица!

Да, време е за летящо такси!

Компанията Rolls-Royce Group представи концепция на летящо такси, наречено EVTOL (Еlectric Vertical TakeOff and Landing). Мултикоптерът ще може да превозва до пет човека, като ще излита и каца вертикално. Дойде време, в което ще се прибираме от бара по въздух! Какво повече? Дано да влезе в употреба скоро.







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

841450
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992