Как да носим: Розово и червено





Твърде дълго комбинацията между розово и червено бе заклеймявана за проява на лош вкус, преди да покаже характер и да се наложи като един от най-предпочитаните и тренди съюзи. Вече няколко сезона нищо не може да го помръдне от гардероба ни. А настроението, което ни създава, е абсолютно безценно. Розово-червената идилия успя да изпъкне като топ тенденция не и без любезното съдействие на Алесандро Микеле за Gucci и Виктория Бекъм за собствения си бранд. Един куп дизайнери от първа дивизия също имплементираха сочната цветова комбинация в колекциите си. От крайния лукс до брандовете за масова мода – всички отредиха достойно внимание на розовото и червеното като печеливш, ярък и безупречен съюз.

Допълнителното задоволство идва и от факта, че аленото и цикламата намират своето приложение от сутрин в парка и обяд в офиса до парти вечер. Всичко опира до пропорция, модел и точното съчетание.

Един от възможните сценарий е да оставите розовото да доминира в комбинация с бяло или неутрални тонове. А да внесете червеното за акцент единствено под формата на аксесоар – шапка, чанта или и двете.

Друга опция е двата цвята да бъдат в напълно премерен баланс – розово в горната половина на облеклото и червено в долната му половина. Или обратното, ако ви се прииска.

Идеята за леопардов принт, решен в розово и червено, също много ни се понрави. И с удоволствие бихме изпробвали визията с рокля в тази шарка с волани и свободни ръкави. Леко бохо, леко романтично и момичешко, но с щипка дързост.

Мини полата в аленочервено, съчетана с небрежен суитшърт в розово е готова да ни отведе на приключение където и когато си пожелаем.

Плетивата и саката също стоят ефектно, когато редуваме в аутфита си двойката от активни и страстни цветове.

Ключът е в експериментирането. И тестването, докато открием своята най-интересна, комфортна и индивидуална визия. Оставяме ви насаме с галерията ни, за да се заредите с вдъхновение!







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

835690
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992