9 качества на зодия Телец: Обичат силно. Отдават сърцето си безрезервно!





Няма как да не обичате зодия Телец! Те са енергични, живи, и промените в настроението им забавляват и държат останалите в тонус и кондиция.

Вярно е, че Телците имат две страни, които само най-близките им хора познават добре, но истината е, че Телците не носят маска, те са открити и стоварват бурният си гняв само на хората, които са го заслужили. Представяме ви 9 причини защо зодия Телец могат да бъдат разпознати от километри. Ето ги и тях:

1. Телците са изключително директни

Телците са директни и открити – когато видят нещо, което не е както трябва, те го споделят, а не го прикриват. Понякога не се усещат, че отстрани може да изглежда прекалено грубо, но в крайна сметка те имат добри намерения. И когато околните осъзнаят това, те са им благодарни.

2. С Телец никога не е скучно

Те са гъвкави, любознателни, забавни, на моменти леко несръчни, но искат да опитат всичко, така че в тяхната компания никога не е скучно. Винаги ще успеят да ви разсмеят и развеселят по свой собствен начин.

3. Телците имат остър ум и леко черен хумор

Те са много интелигентни и от там произтича и тяхнота остроумие и проницателност. Поради тази причина, винаги са заобиколени от хора, с които могат да водят познавателни разговори, а също така търсят и интелигентен партньор, с който ще могат да разговарят за всичко. Носят се легенди за черния хумор на Телците… леко пипкав и право в целта, този вид хумор не се нрави на всички, но никой не може да отрече, че Телците са наистина забавни.

4. Телците са пълни с изненади.

Познатите им ги смятат за резервирани и студени, но само истинските им приятели са имали честта да станат свидетели на тяхната нестихваща страст, която тлее някъде дълбоко в душите им. Те са открити за приключения, за пътувания и гребат от живота с пълни шепи.

5. Телците са изключотелно ревниви

Телците са известни с това, че влизат сериозно във филмите що се отнася до изневярата и ревността. Дали ще хвърлят едно око в телефона или ще ви разпитат подозрително как прекарахте денят си… това са си все типични за Телец черти, които всеки, който иска да бъде с въпросното теле трябва да приеме.

6. Въпреки това винаги отстояват позициите си

Телците никога няма да изневери на идеалите си и да наведе глава пред когото й да било. Без да проявяват агресия, те много добре знаят как да те поставят на мястото ти, ако се опиташ да ги потиснеш.

7. Телците трудно забравят бившите си

Телците се привързват изключително силно към човека, когото обичат. Те винаги влизат във връзка с мисълта, че тя ще е последната в живота им. Когато обаче тази връзка приключи изненадващо, Телците „затварят“ сърцата си за дълъг период от време и никога не биха допуснали някой толкова близо до себе си.

8. Телците виждат света по различен начин

Те вярват в добротата, в съдбата, в милосърдието. Тя вярват, че всеки човек носи душа без значение дали продава банички или е директор на банка, за тях всички хора са равни и те съдят всеки по действията им спрямо тях!

На пръв поглед доста сдържани, Телците всъщност имат нужда от време, за да преценят доколко могат да ви имат доверие, преди да разкрият душата си пред вас. Може да допускат хората по-трудно до себе си, но веднъж като ги спечелите, ви гарантираме, че ще имате лоялен до гроб приятел.

Телците рядко биват разбрани напълно, хората често изтъкват негативните им черти, но забравят всичко добро, което те правят ежедневно… истината е, че ако в живота ви има Телец, значи сте извадили късмет. Пазете ги!

Работа по публикацията: Явор Русев

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

835692
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992