Ако вярваме на Белия дом – Байдън е звъннал на Путин, за да му каже всичко каквото мисли за него.





Обвини Путин в убийство на американски войници и го призова да прекрати тормоза срещу Навални. И накрая обеща да подкрепя Украина.
Да! Какво да очакваш от болния от Алцхаймер Джо?
Лесно ли му е? На ден подписва по 40 указа, всеки от който е по тъп от предишния и води до смях жителите на САЩ.
В понеделник, Джо, подписа указ „ КУПУВАЙ АМЕРИКАНСКОТО“. Същото което правеше и Тръмп. И когато го правеше Джо и демократите му вкарваха между спиците тояга. И не само между спиците, но и ……….. Джо иска от правителството да купува американски неща за 400 милиарда на година.
Обаче има една диалема която Тръмп не можа да разреши. Може ли да се счита американска, продукция АЙФОН , правена в Азия с компоненти произведени в Китай?
И още един ненормален указ на Джо: за три седмици да има 200 милиона дози ваксини, плюс още 100 милиона резерв!!!
Проблема е че нито МОДЕРНА, нито ПФАЙЗЕР могат да създадат такова ниво на производство. В САЩ НЯМА такова оборудване, за създаване на подобно количество ваксини!!! И не само в САЩ, но и никъде по света!
И освен това, подобно оборудване трябва да СЕ ПРОИЗВЕДЕ, а частниците вече вдигнаха цените на много детайли. Джо явно знае тайната как за три седмици 300 милиона дози да произведе.
Ма явно не знае че проклетите прекурсори се произвеждат в Китай и опашката сега е от цял свят и всичко е купено до Нова година.
А! И китайските другари, гледат с разбиращ поглед и съчувствено кимат с глави и плавно вдигат цените. Защото шибаните прекурсори са нужни не само за ваксини, но и за лекарства.
И накрая – ако аз съм РЕПУБЛИКАНЕЦ, ще искам да се публикува телефонният разговор с Путин. Защото Путин е хитър и зъл и най вероятно е подхлъзнал болния Джо. И ще е интересно да се чуе интонацията на Джо по време на разговора и да се разбере, НЕ Е ЛИ ПРЕДАЛ оглупял от болестта си, на всесилния кремълски тиранин националните тайни на САЩ.
Щом го искаха от Тръмп, защо да не се иска и от Джо?







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

834909
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992