ТОВА НИ ОЧАКВА, АКО НЕ СЕ СЪБУДИМ!





ТОВА НИ ОЧАКВА, АКО НЕ СЕ СЪБУДИМ!
НИКАКВА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ,
НИКАКВИ ДЪРЖАВИ,
ДИГИТАЛНИ ПАРИ,
ЛИМИТИ ЗА ВОДА, ЕНЕРГИЯ И МЕСО,
НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО,
ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ,
СЪКРАЩАВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА И ПЪЛНА РОБОТИЗАЦИЯ,
ТОТАЛЕН КОНТРОЛ ОТ КОРПОРАЦИИТЕ ВЪРХУ ПОВЕДЕНИЕТО И ДВИЖЕНИЕТО НА ХОРАТА,
ЕЛЕКТРОНЕН КОНЦЛАГЕР!

Това не е „конспиративна теория“, те открито ни казват какво планират да направят.

Клаус Шваб е основател и несменяем ръководител на Световния икономически форум, провеждан ежегодно в швейцарския град Давос. Нееднократно е участвал в заседанията на Билдербергския клуб, като член на ръководещия клуба комитет. На Световния икономически форум (2020 г.) Клаус Шваб, заедно с принц Чарлз, въведе в обръщение термина The Great Reset (Великото зануляване). Пандемията на коронавируса с неговия Lockdown дава уникален шанс за такова презареждане, но понеже това не може да стане бързо, то Lockdown-a трябва да бъде продължен. Те са подкрепени от Джо Байдън, Борис Джонсън, Джъстин Трюдо, а заедно с тях и гигантите от Силициевата долина, Amazon, Apple, Google, Facebook и Microsoft, многократно усилващи звученето на този хор. През юли 2020 г. излиза от печат книгата му Covid-19: The Great Reset.

1. На първо място, пандемията Covid-19 е „уникален прозорец от възможности“. Шваб казва: „Мнозина питат кога ще се върнем към нормалния живот? Отговорът е кратък, никога.

2. На второ място, „светлото бъдеще“ е светът, в който ще бъдат премахнати различията между богати и бедни страни, а с времето ще бъдат унищожени и държавните граници. Ще се роди нова, единна планетарна държава с единно правителство. Според Шваб: „Въпросът за световно правителство е в центъра на всички въпроси“.

3. На трето място, икономиката на „прекрасния нов свят“ трябва да се управлява централизирано от гигантски монополи. Частната собственост ще започне да отмира, а нейното място ще заеме „икономиката на потреблението“ и „икономиката на участието“. Налични пари няма да има, а повсеместно ще бъде въведена в обръщение цифрова валута.

4. На четвърто място, ще се осъществи преход към „зелена“ енергетика, която ще измести въглеродната. Ще бъдат въведени лимити за потреблението на вода, електричество и някои „екологично опасни“ видове продукти, като например месо, или промишлени изделия, като автомобили. А най-радикалното средство за намаляване замърсяването на околната среда ще стане намаляването на демографския ръст на населението или даже съкращаване на неговия брой.

5. На пето място, ще завърши роботизацията във всички сфери на икономиката и обществения живот. За рязкото съкращаване на работните места се говори многократно в книгата The Great Reset, където пише, че „до 2035 г. може да бъдат автоматизирани до 86% от работните места в ресторантите, 75% от работните места в търговията и 59% от работните места в отраслите за развлечения. До 75% от ресторантите могат да се разорят от локдауните и последвалите ги мерки за социално дистанциране. Нито един отрасъл от промишлеността, нито едно предприятие няма да остане незасегнато“. Предвижда се да бъде въведен безусловен базов доход за хората, които ще бъдат заменени от роботи, но при условие, че официално е потвърдена ваксинацията им.

6. На шесто място, ще продължи цифровизацията във всички сфери на икономиката и обществото. Ще бъде създадена ефективна система за контрол върху поведението и движението на хората, включително и с помощта на технологии за лицево разпознаване. Шваб пише: „За да се сложи край на пандемията, е необходимо да се създаде световна мрежа за цифров контрол“.

7. На седмо място, новият модел за здравеопазване ще предвижда регулярно тестване, задължителна ваксинация, издаване на медицински паспорти, въвеждане на ограничения и наказания за лицата, нарушили правилата на медицинската дисциплина.

8. На осмо място, човекът ще бъде „усъвършенстван“ в духа на трансхуманизма.

И така целите на „Явния заговор“ са обявени. При тази подкрепа, която „Великото нулиране“ получава от лагера на глобализма, може да не се съмняваме, че прословутата „пандемия“ е началото на операцията по прехода към „прекрасния нов свят“.

Това са само техните планове. Дали ще успеят…зависи само от нашите навременни реакции и действия…ЗАЕДНО!
Силата е в нас!

Може да разгледате и другите материали в коментари.







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

840053
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992