„Германия угасна. Германия е тъмна.





И разполага само с три месеца, за да се спаси от газова криза.

Сега градовете спират уличното осветление и контролират употребата на топла вода в опит да предотвратят бедствието. Гражданите вземат по-кратки душове, увеличат температурата в хладилника си с 1 градус и изолират добре дома си.

Президентският дворец на Германия в Берлин вече не е осветен през нощта. Няма и помен от пищните летни вечери в баварския, бохемски Аугсбург, където е тъмно като в рог.

Хановер реши, че вече няма да има топла вода за миене на ръце в обществени сгради или в душове в плувни басейни, спортни и фитнес зали. Градът също така забранява преносимите климатици, нагреватели и радиатори.

Общините в цялата страна подготвят отоплителни убежища, за да предпазят хората от студа. Нервни граждани се запасяват с дърва и търсят алтернативни начини за отопление.

Обществените фонтани също се изключват, за да се пести енергия, и няма да има нощно осветление на големи сгради като кметството и музеите.

Германия ще остави останалите три атомни електроцентрали на Германия, включително реактора Isar 2, които трябваше да бъдат затворени до края на тази година, да продължат да работят още, за да се подпомогне преодоляване на евентуален енергиен недостиг през идващата зима.

Рецесия се очертава за Германия и властите изразиха загриженост заради евентуални социални вълнения, ако недостигът на енергия излезе извън контрол. Страната не може да разчита дори на Франция, където дефектните ядрени реактори усложняват газовата криза.

Цените на електроенергията в двете най-големи икономики в Европа вече записаха рекорден скок миналата седмица.”

~ Йордан Халачев ~

* * * * * * *

Езотерично разяснение от Рудолф Щайнер:

„Вoйнaтa ще продължи под една или друга форма дотогава, докогато германските и славянските народи не се обединят в общата цел да освободят човечеството от игото на Запада.

Остават ни само две възможности. Едната е да изобличим лъжите, които Западът е длъжен да разпространява в преследването на успеха, т.е. да казваме: „Ръководителите на англо-американската кауза издигат на преден план едно движение, което води началото си от импулсите, предхождащи Френската революция, като това движение се стреми да контролира света чрез силовите средства на капитализма. За да постигнат контрол, тези водачи използват импулсите на самата Френска революция [Свобода, Равенство, Братство], но само външно, като слова, лишени от смисъл, зад които прикриват истинските си мотиви.“

Ако не свалим маската на лъжите, другата възможност е да капитулираме пред световното управление на тази окултна ложа, разположена в англо-американския свят, до този момент в бъдещето, когато от подчинените германо-славянски територии ще се надигне истинската духовна цел на Земята, но осъществяването ѝ ще изиска проливането на реки от кръв.”

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

834860
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992