Суитшърът с качулка и няколко идеи как да го носим тази пролет





До преди няколко години суитшърът с качулка беше традиционна дреха за мъжкия гардероб, а представителите на силния пол го използваха само в тренировъчни визии. За щастие, фешънистите ни убедиха колко елегантно може да стои тази дреха и постепенно спортният й и чисто мъжки имидж се видоизмени и тя “нахлу“ в дамския гардероб с пълна сила. Няма да ви убеждавам, вие сами ще установите това в момента, в който го комбинирате с палто или кожено яке, независимо дали сте с кецове и джинси. Истината е, че това съчетание би могло да се получи добре дори и на високи токчета, но смятам, че са излишни, когато става въпрос за забързания градски начин на живот, когато времето никога не стига и комфорта и удобството ни са от първостепенно значение. След тази статия смятам, че дори онези от вас, които досега не са си помисляли, че ще облекат суитшърт с качулка, ще бъдат готови да инвестират в един такъв модел и ще започнат да го вадят по-често, не само в почивните си дни. Това е тенденция, която определено ще продължи да властва и през пролетта. Ако палтото ви е черно, под него може да сложите суитшърт в ярък цвят. Но ако харесвате по-изчистена и класическа линия, ви препоръчвам да заложите на модел в светлосиво като този ADIDAS от SPORT DEPOT и да звършите визията с класически бели кецове ADIDAS.

В същото време можете да замените сивият суитшърт с черен NIKE или ADIDAS, както и спортните обувки с обувки на висок ток, за да получите една елегантна визия, подходяща за вечер с приятели навън.

Спортен суитшърт, като това симпатично моделче на adidas, можете да носите и с черни дънки и бели маратонки PUMA, а отгоре да сложите любимото си кожено яке.

Ако пък искате да внесете повече цветно настроение в ежедневието си, защото все пак е пролет, ви съветвам да си закупите суитшърт и спортни обувки в така актуалното бебешко розово. И не се притеснявайте, никой няма да ви обвини, че сте малко момиченце, което все още си играе с кукли, защото този цвят е истински тренд през този сезон. Бихте могли да комбинирате син деним с топ adidas и маратонки или кецове в същия цвят и гарантирано ще предизвикате одобрение и усмивки във всички хора, с които се срещате.







БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

FOLLOW US ON

835248
ЗА КОНТАКТ

Най добрият и бърз начин да се свържете с нас е по месънджър на Фейсбук. Нашият адрес:
– – –
The San Francisco Telegraph
2076 – 16th Avenue, Suite A
San Francisco, CA 94116 USA

1 AEROPST WAY
MIAMI, FLORIDA
33206-3206
USA
“VOICE FROM AMERICA”
Phone: +789 322 2032

1958 South 950 East
Provo, UT 84606
United States
Phone: 801-765-9400
Fax: 801-765-1992